Anasayfa » Çevre » HAYDİ YARIŞMAYA…”EN GÜZEL BALKON, TERAS, BAHÇE”

HAYDİ YARIŞMAYA…”EN GÜZEL BALKON, TERAS, BAHÇE”

Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün destekleri ile, Bodrum Çevre Platformu ve  Peyzaj Mimarları Odası  Muğla İl Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenlediği  “EN GÜZEL BALKON, TERAS, BAHÇE” yarışmasına son katılım 10 Nisan 2018.

Bodrum da ilk kez düzenlenen yarışma;  çevre bilincini ve sevgisini artırmak, yaşanılan çevrenin görsel niteliğini desteklemek, halkın çevre düzeni ve kent peyzajına ilgisini teşvik etmeyi amaçlıyor. Tüm Bodrum Yarımada halkının ücretsiz katılabileceği yarışmada dereceye girenlere ödüller verilecek. Başvurular 10 Nisan 2018 e kadar devam edecek. Başvuran yarışmacılar 30 Nisan 2018 saat 17.00 ye kadar yarışma evraklarını Bodrum Belediyesi evrak kayıt masasına teslim edecek.

Seçici kurul, 8-25 Mayis 2018 tarihleri arasında değerlendirmelerini yaparak, dereceye girenleri 01 HAziran 208’de açıklayacaklar. Seçici Kurul: Şeyda ŞENYILDIZ /Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ahmet ULUKUT / Bodrum Çevre Platformu, Osman AKKUŞ  /Bodrum Çevre Platformu, Figen UYANIK /Peyzaj Mimarları Odası  Muğla İl Temsilciliği’nden oluşuyor.

 

Dereceye girenlere ödülleri 07. Haziran 2018 tarihinde düzenlenecek ödül töreni ile verilecek.

Yarışmada Balkon ve Bahçe/Teras için ayrı ayrı ödül olarak

1. Tam Altın

2. Yarım Altın

3. Çeyrek Altı

4. Mansiyon

Başvuru Formları ve Başvuru Şartname www.bodrumcevreplatformu.comwww.bodrum.bel.tr – Belediye Başkanlığı Evrak kayıt masasından temin edilebilir.

kocaeli escort

Paylaş